Trello som todo- og opgave-liste

Jeg har fået den fornøjelse at skulle arbejde sammen med andre efter at have siddet alene i meget lang tid. I den forbindelse har der været behov for at kunne styre opgaver og kommunikation omkring disse på tværs af kolleger.

Umiddelbart er jeg jo, som udvikler, tilbøjelig til at tænke: Det kan jeg da selv lave!

Det kunne jeg nok også godt, men når man så falder over et gratis produkt som Trello (trello.com), så er jeg nød til at give mig og bare erkende, at jeg nok ikke kan gøre det meget bedre til den pris...

Trello holder styr på vores opgaver og tillader os at tilføje kommentarer, aktivitetslister osv. på opgaver, samt prioritere hver opgave. Dette er rigtig fint når man har et basalt behov for struktur og registrering. Jeg vil dog mene at det for større projekter kommer lidt til kort, da der, iflg. min foreløbige erfaring med produktet, mangler nogle muligheder for at generere oversigter sorteret og filtreret efter mine specifikke kriterier. Der er nogen mulighed for filtrering, men jeg har endnu ikke fundet præcis dem jeg mangler.

En ting som er en vigtig parameter for mig er, at det er gratis at bruge. Der er såvidt jeg ved, ikke nogen begrænsninger på hvormange opgaver man må oprette i et projekt og der kan oprettes et vilkårligt antal projekter.

Jeg kan varmt anbefale Trello til små og mindre projekter. Til større projekter bør man nok vælge noget andet (jeg har ingen bud pt).

Tjek det på: www.trello.com

Comment